Gratis Aanmelden

Geile vrouw met pik (45) neuken

Julietta (45)

Ja ik heb wat modellen werk gedaan, deze foto s zijn daar ook onderdeel van. Nu ik dat werk niet meer doe en dus ook niet meer zo belachelijk veel hoef te reizen, ben ik wel toe aan een beetje stabiliteit in mijn leventje

Maak contact met haar
  1. Naam: Julietta
  2. Leeftijd: 45 Jaar
  3. Woonplaats:
  4. Geslacht: Shemale
  5. Verjaardag: 27/01/1977
  6. Masterberen: Vaak
  7. Relatie: Sex relatie
  8. Zonder condoom: Ja
  9. Anaal: Ja
  10. Slikken: Ja
  11. One-night-stand: Nee
  12. Laatst online: Gisteren
Geile vrouw met pik Julietta van 45 neuken
Amylicious (31)
★★★★☆
Zo ik ben er wel eventjes klaar mee. Ik zoek iemand waarmee ik heerlijk kan genieten, niets moeten en alles mag. Ik wil je heerlijk verwennen met alles en voor de rest niet aan verplichtingen denken. Ik wil heerlijk genieten en ik hoop dat jij dan ook lekker met mij wilt genieten. Ik kan soms wat veeleisend zijn, maar ik denk dat jij mij wel aan durft.
Hete tranny pijpen
YoungWild (28)
★★★★☆
Ben zeker niet de oudste inderdaad, maar inmiddels wel seksverslaafd. Friends with benefits lijkt me wel wat!
Hete shemale aftrekken
HotSvenja (30)
★★★★☆
Hoi, ik heb heel veel zin en ik wil gewoon weer eens lekker uitbundig mijn zaad spuiten. Waar mag ik dat droppen bij jou?
Geile tranny ontdekken
Snnke (34)
★★★★☆
Een hete kerel omdat ik op zijn pik wil stuiteren, op een mooi paard wil rijden en wil genieten van een harde pik in mijn strakke kont. Mijn gevoelige tepels wachten op je mond om ze stijf te maken...trek je ook aan mijn haar als je bij me bent?
Lekkere tranny dating
SexyJady (40)
★★★★☆
Hoi, leuk dat je verder hebt geklikt. Ik ben Jady uit Noord Brabant. Ik ben overal voor in en kan alles aan want ik heb tieten, een lekkere staaf en een gaatje waar je van alles in kunt stoppen.
Hardcore trans dating
Corrie206 (62)
★★★★☆
Sinds mijn man iets meer dan een jaar geleden onverwachts overleed heb ik lange tijd geen behoefte gehad door verdriet. Inmiddels begint het weer te kriebelen en wil ik via deze weg op zoek naar een leuke man die mij weer op en top vrouw laat voelen.
Hardcore travo pijpen
Yolijn
★★★★★★★★★★
Ben met spoed op zoek naar iemand die me eens lekker in het kontje wil nemen. Ik heb altijd zin in een fijne anale sex en krijg tijdens het neuken altijd een heerlijke stijve pik.
Vluggertje met Yolijn
Jobje
★★★★★★★★★★
Op zoek naar een nieuwe partner voor een relatie. Let op: ik ben shemale! Ik heb dus een penis en geen vagina. Ik doe verder aan anale seks en heb mijn roots in Japan.
Relatie met Jobje
Lenneke
★★★★★★★★★☆
Ik heb zin om jouw kont helemaal uit te wonen en je vol te spuiten met mijn warme zaad. Ik kom heel goed klaar en spuit ook heel veel sperma. Ik wacht op je, schatje...
Vluggertje met Lenneke
Franka
★★★★★★★★★★
Ik ben een verlegen ladyboy, maar ik zoek toch een vriendje voor de intimiteit en hoop hier contact te kunnen leggen met iemand die mij aantrekkelijk vindt.
Sexfriends met Franka
© 2024 ShemaleDate.net